Berging

Offshore

Engineering

CNC draaien en frezen

CNC draaien en frezen van metaal gebeurt bij ons dichtbij Den Bosch en is de manier om snel en nauwkeurig onderdelen te maken voor machines en apparaten in een brede range van toepassingsgebieden. CNC staat voor Computer Numerical Control en dit is eigenlijk een ingewikkelde manier om te zeggen dat werktuigmachines zoals draaibanken en freesmachines door een computer worden geregeld.

Metaal CNC draaien en frezen in de buurt van Den Bosch

Doordat de gereedschappen automatisch worden aangestuurd is een metaalbewerker in staat om in korte tijd een grote hoeveelheid duplicaten te produceren die allemaal exact dezelfde afmetingen hebben. Bij Metaaldraaierij Brienen nabij Den Bosch zijn wij zeer bekend met CNC draaien en frezen van metaal. Wij hebben in de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de juiste machines en daardoor hebben wij onze expertise uit kunnen breiden naar verschillende sectoren.

De materialen en expertise voor diverse opdrachten

Bij Metaaldraaierij Brienen hebben wij de materialen, expertise én ruimte om vrijwel iedere opdracht aan te nemen. Hoe groot deze ook is. Zo produceren wij regelmatig verschillende soorten assen en lagers voor de Offshore industrie. Dit zijn onderdelen die in de zeer corrosieve, maritieme omgeving van de offshore markt snel verslijten en dus regelmatig aan vervanging toe zijn. Ook binnen de sector van de auto- en motorsport hebben wij in de buurt van Den Bosch inmiddels veel ervaring opgebouwd met het CNC draaien en frezen van metaal.

Neem contact met ons op

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf in de buurt van Den Bosch kunnen betekenen en wilt u meer weten over onze methoden van het CNC draaien en frezen van metaal? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0418 - 552173

Bekijk ook onze andere pagina's

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op