Berging

Offshore

Engineering

Klein draaiwerk

Ook voor klein draaiwerk gaat u langs bij Metaaldraaierij Brienen. Hier bent u verzekerd van echt vakmanschap. Met jarenlange ervaring hebben wij een schat van kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van draaiwerken. Zo loopt u altijd tevreden de deur uit!

De meest moderne machines voor klein draaiwerk

Onze medewerkers groeien continu in vakmanschap, maar ook in technologie verbeteren wij constant. Om u zo goed mogelijk van dienst te zien investeren wij regelmatig in nog geavanceerdere machines. De apparatuur waarover wij beschikken is zeer modern en in de werkplaats worden alle soorten draaiwerk uitgevoerd, waaronder klein draaiwerk.

Van enkele exemplaren tot complete series

Wat voor klein draaiwerk wilt u door onze vakkundige medewerkers laten uitvoeren? Wenst u een enkel exemplaar? Of bent u juist op zoek naar een specialist die voor u een complete serie verzorgd? Waar u ook naar op zoek bent, wij leveren altijd specialistische producten af, variërend van enkele exemplaren tot complete series.

De expertise voor uw branche

Vele bedrijven maken gebruik van producten, waarbij hoogwaardig draai- en freeswerk aan te pas komt. U schakelt ons in voor veel verschillende werkgebieden, waarbij wij altijd over de juiste expertise beschikken. Denk bijvoorbeeld aan de auto- en motorsport, voedingsindustrie of de scheepsbouw.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u ons inschakelen voor klein draaiwerk? Dan horen wij graag van u! Neem contact met ons op door te bellen naar 0418 - 552173. Wij bespreken met u de mogelijkheden en komen zo tot een gewenst eindresultaat.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op