Berging

Offshore

Engineering

Aluminium verspanen Den Bosch

Kies voor een specialistisch bedrijf om uw aluminium te verspanen in de omgeving van Den Bosch. Tegenwoordig is dit materiaal zeer in trek aangezien het in zeer veel gebieden wordt toegepast. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in diverse werkvelden waaronder de wielersport, engineering en de scheepsbouw.

Vele voordelen van aluminium verspanen nabij Den Bosch

Allereerst is het metaal ongeveer drie keer lichter dan staal en alsnog beschikt het nagenoeg over dezelfde eigenschappen. Daarnaast is het een metaal dat zich eenvoudig laat bewerken. Zo kunnen bewerkingstechnieken als frezen en draaien uitstekend worden toegepast op aluminium. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring weet u zeker dat het verspanen van aluminium bij ons uitstekend gebeurt.

Diverse CNC draaibanken

Omdat het metaal zo in trek is, worden er ontzettend veel onderdelen van aluminium besteld. Bij Metaaldraaierij Brienen hebben wij daarom diverse CNC draaibanken aangeschaft waarmee wij aluminium snel, vakkundig en precies draaien. Ook voor het CNC frezen en het verspanen van aluminium hebben wij de juiste apparatuur in huis in onze werkplaats dichtbij Den Bosch.

Snel aluminium onderdelen produceren dankzij onze CNC technieken

De meest moderne draai- en freesbanken in ons machinepark zijn voorzien van de meest moderne CNC technieken voor het verspanen van onder andere aluminium. CNC zorgt ervoor dat grote series van zeer nauwkeurige stukken aluminium in korte tijd geproduceerd worden.

Geef uw opdracht door

Door de verhuizing naar de nieuwe locatie nabij Den Bosch, is er nog verder uitgebreid op het gebied van aluminium verspanen voor diverse werkgebieden. Wij nemen zelfs de grootste opdrachten aan. Geef uw wensen en uw opdracht door en wij helpen u graag. Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe wij u kunnen helpen? Neemt u contact op met Metaaldraaierij Brienen door te bellen naar 0418 - 552173.

Bekijk ook onze andere pagina's

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op