Berging

Offshore

Engineering

Freeswerk uitbesteden

U kunt al uw freeswerk en draaiwerk uitbesteden aan Metaaldraaierij Brienen in Nederhemert. In onze grote werkplaats hebben wij diverse professionele draai- en freesbanken staan die geschikt zijn voor alle soorten metaalbewerking. Bij Metaaldraaierij Brienen kunt u bovendien niet alleen terecht voor het uitbesteden van uw freeswerk en draaiwerk, wij bieden ook een aantal externe diensten aan om u een zo compleet mogelijk product aan te kunnen bieden. Daarbij zijn wij ook erg goed in het meedenken voor nieuwe opdrachten en projecten en kunnen wij prototypen ontwikkelen voor verschillende sectoren.

Voor een compleet product kunt u uw freeswerk en draaiwerk uitbesteden

Als u besluit tot het uitbesteden van uw freeswerk en draaiwerk aan Metaaldraaierij Brienen, dan bieden wij u ook nog externe diensten ter nabewerking van uw producten. Wij kunnen de volgende nabewerking voor u regelen:

- Anodiseren, een hardere toplaag aanbrengen op uw aluminium producten;
- Slijpen;
- Warmtebehandelingen zoals vacuümharden of intzetharden;
- Galvaniseren;
- Elektrolytisch verzinken.

Daarbij zijn wij door ons uitgebreide machinepark in staat om draaiwerk en freeswerk van praktisch iedere orde van grootte uit te voeren. U kunt dit dus met een gerust hart aan ons uitbesteden. Heeft u nog vragen over onze diensten of onze manier van werken? Dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0418-552173. Onze medewerkers staan u graag te woord bij het beantwoorden van al uw vragen.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op