Berging

Offshore

Engineering

Metaalbedrijf Den Bosch

Een metaalbedrijf bij Den Bosch waar u al uw draai-, frees-, en nawerk kunt laten uitvoeren. Dat is wat Metaaldraaierij Brienen u te bieden heeft. Sinds 1987 zijn wij actief in de metaalbewerking in al die tijd zijn wij uitgegroeid tot een metaalbedrijf met de meest moderne apparatuur in de omgeving van Den Bosch. Zo maken wij gebruik van technologisch ver ontwikkelde CNC draai- en freesbanken en is ons personeel steeds bezig met het bijschaven van hun kennis. Vakmanschap is een combinatie van kennis, kunde, passie en het juiste gereedschap. Bij ons metaalbedrijf bij Den Bosch vindt u het allemaal.

Metaalbedrijf in Den Bosch met verschillende expertises

Bij Metaaldraaierij Brienen hebben wij door de jaren onze expertise opgebouwd in verschillende werkvelden. Zo maken wij geregeld onderdelen voor de volgende markten:

- Offshore, assen en lagers;
- Engineering, onderdelen voor transportinstallaties en silo-uitdraagapparatuur;
- Berging, draagassen, lagerbussen en geleidingsstoppen;
- Auto- en motorsport, kroonplaten, ophangsystemen en koppelingskorven;
- Voedingsindustrie, RVS-bussen en lagerhouders;
- Wielersport, kettingkasten, koppelingshuizen, handvatten en verlichtingscomponenten;
- Scheepsbouw, draaien en afdichten van assen, dopmoeren en aluminium luiken.

Daarbij bieden wij ook nog een aantal externe diensten aan die ter afwerking dienen. Zo kunnen wij als metaalbedrijf bij Den Bosch u een zo compleet mogelijk eindproduct aanleveren. Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 0418-552173.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op