Berging

Offshore

Engineering

Metaalbewerking Den Bosch

Metaalbewerking is een vrij breed begrip en het is dan ook de vraag waar u precies naar op zoek bent in termen van metaalbewerking in Den Bosch, Waalwijk of de rest van Noord Brabant. In de meeste gevallen gaat het om verspaningstechnieken met een industriële toepassing in bijvoorbeeld de scheepvaart- of de transportsector. In dat geval bent u aan het juiste adres bij Metaaldraaierij Brienen. Wij zijn ooit begonnen als eenmansbedrijf en hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot echte specialisten in de metaalbewerking. Daarom staan wij zeer goed bekend in Den Bosch, Waalwijk en de rest van Noord-Brabant en Gelderland. Waar we ooit een draaibank hadden staan, werken wij tegenwoordig veel met CNC draaibanken voor het snel en zeer precies produceren van onderdelen voor onze klanten.

Onze expertise in metaalbewerking in Den Bosch, Waalwijk en Noord-Brabant

Door de vele jaren die wij inmiddels actief zijn in Noord-Brabant, vlakbij Waalwijk en Den Bosch, hebben wij inmiddels een expertise opgebouwd in verschillende bedrijfstakken. Onderdeel van onze expertise zijn:

- De Offshore industrie;
- Engineering;
- Berging;
- Scheepsbouw;
- Voedingsindustrie.

Daarbij zijn wij ook actief op kleinere markten zoals bij het maken van speeltoestellen voor kinderen. Bent u benieuwd naar onze specialiteiten en wilt u eens zien van welke technieken wij gebruik maken bij de metaalbewerking in Den Bosch, Waalwijk en de rest van Noord-Brabant? Neem dan contact op met Metaaldraaierij Brienen via telefoonnummer 0418-552173. Onze medewerkers staan u graag te woord en maken een afspraak met u. Vervolgens gaan wij graag met u in gesprek om te bespreken wat voor producten u precies nodig heeft en hoe snel wij daarin kunnen voorzien.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op