Berging

Offshore

Engineering

Freeswerk Gelderland

Voor freeswerk in de buurt van de provincie Brabant en Gelderland schakelt u een ervaren specialist, zoals Metaaldraaierij Brienen in. Zo weet u zeker dat het gewenste freeswerk altijd met de beste machines en met het juiste vakmanschap gebeurt.

Freeswerk nabij Brabant en Gelderland voor uiteenlopende opdrachtgevers

Wij voeren freeswerk in onze werkplaats nabij Brabant en Gelderland uit voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wilt u één exemplaar laten frezen of bent u van plan om meerdere exemplaren te laten frezen? In beide gevallen regelen wij het voor u. Geef uw wensen door en wij zorgen voor het gewenste eindresultaat. 

Continue innovatie om u beter van dienst te zijn

U verdient het beste freeswerk en daarom voeren wij continu verbeteringen door binnen ons bedrijf nabij Den Bosch. Zo maken wij gebruik van de meest moderne draai- en freeswerkmachines. De werknemers van ons bedrijf blijven hun vakkennis uitbreiden door diverse opleidingen en cursussen. Ons vakmanschap wordt zo steeds groter en als bedrijf blijven we op hoog niveau.

Diverse machines voor uw freeswerk in Gelderland

Voor uw freeswerk in de werkplaats in Gelderland maken wij gebruik van diverse machines. Zo hebben we een compleet park aan conventionele frees- en draaibanken opgebouwd. Op basis van uw wensen wordt de geschikte machine gebruikt die past bij uw freeswerk nabij Den Bosch.

Ga voor vakmanschap

Op dit moment hebben we expertise opgebouwd in verschillende werkgebieden. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in de scheepsbouw, voedingsindustrie, wielersport en auto- en motorsport. Voor al uw freeswerk hebben we in de buurt van Den Bosch altijd de juiste kennis in huis. Zo weet u zeker dat er altijd een verbluffend eindresultaat wordt gecreëerd.

Geef de wensen voor uw opdracht door

Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw opdracht en uw wensen. Deze horen wij graag van u. Laat het ons weten en bel naar 0418 - 552173. Wilt u meer weten over ons freeswerk nabij Den Bosch? Of heeft u vragen over onze machines in de werkplaats in de buurt van Brabant? Ook dan belt u naar het bovengenoemde telefoonnummer.

Bekijk ook onze andere pagina's

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op