Berging

Offshore

Engineering

Verspanen Waalwijk

Metaaldraaierij Brienen heeft de juiste expertise voor het verspanen van metaal in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk. Er wordt continu geïnnoveerd waardoor wij over de meest moderne machines beschikken. Goed gereedschap is het halve werk! In combinatie met ons vakmanschap verzekeren wij u producten van hoogwaardige kwaliteit.

Moderne machines voor het verspanen van metaal nabij Den Bosch en Waalwijk

In onze werkplaats nabij Den Bosch en Waalwijk maken we alleen gebruik van moderne en gebruiksvriendelijke machines voor het verspanen van metaal. Met de nieuwe machines zijn we er flink op vooruit gegaan en hierdoor zijn we u nog beter van dienst. Zo beschikken we over CNC draaimachines maar ook over frees- en draaibanken.

Een speciale expertise voor uw branche

In de loop der jaren hebben wij voor diverse branches een expertise ontwikkeld. Zoekt u een bedrijf voor het laten frezen van kroonplaten in de auto- en motorsport? Wilt u een speeltoetsel met betrouwbare materialen laten bouwen waar kinderen veilig kunnen spelen? Of bent u op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in kettingkasten en handvaten in de wielersport? In alle gevallen schakelt u Metaaldraaierij Brienen in.

Meer weten? Neem contact op

Als u meer wilt weten over het verspanen van metaal in onze werkplaats in de buurt van Den Bosch en Waalwijk, mag u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0418 - 552173. Wij staan u graag te woord! Bespreek met ons uw wensen voor het verspanen van metaal. Dan zorgen we samen met u voor een gewenst en uitstekende eindresultaat.

Bekijk ook onze andere pagina's

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op