Berging

Offshore

Engineering

Kleine splines steken

Kleine splines steken is een techniek die maar weinig metaalbewerkingsbedrijven beheersen. Het steken van splines is een zeer delicate klus die niet alleen veel kennis vereist, maar ook zeer specialistische apparatuur. Metaaldraaierij Brienen beschikt over jarenlange ervaring, de juiste kennis en de meest moderne machines. Voor deze techniek zit u bij ons dus zeker goed.

Kleine splines steken: hoe werkt het?

Kleine splines steken wordt ook wel vertanding genoemd. Het is het aanbrengen van tanden op de binnenzijde van een tandwiel waar vervolgens een as ingestoken moet worden. Het aanbrengen van een spline of kerfvertanding moet zeer precies gebeuren, anders kan de as niet worden aangesloten en werkt het complete onderdeel niet. Bij Metaaldraaierij Brienen hebben wij dit vakmanschap onder de knie en maken wij deze onderdelen voor u in onze werkplaats in Nederhemert, onder de rook van Den Bosch.

Precisiewerk van de allerhoogste kwaliteit

Tandwielen die zijn voorzien van interne splines zijn precisieonderdelen in onder andere tandwielpompen. Dit zijn pompen die worden gebruikt voor verf, inkt, smeerolie en hydraulische toepassingen. Deze pompen worden toegepast in de volgende werkvelden:

·         Chemische industrie
·         Hydraulische systemen
·         Oliepompen in de auto-en motorindustrie

Een foutje in de interne vertanding en het hele systeem houdt ermee op. Kleine splines steken is een vakmanschap van de allerhoogste kwaliteit. Laat dit dan ook aan Metaaldraaierij Brienen over.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie over de technieken die worden gebruikt in onze werkplaats bij het steken van kleine splines? Neem dan contact met ons op en bel naar het telefoonnummer 0418 - 552173.

Bekijk ook onze andere pagina's

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact op